• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura Formentera Jazz Festival torna de manera virtual el 22 i 23 d’agost amb concerts i connexions en directe a través de les xarxes

Formentera Jazz Festival torna de manera virtual el 22 i 23 d’agost amb concerts i connexions en directe a través de les xarxes

cartell 2020 FJF 2El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que el Formentera Jazz Festival d’enguany se celebrarà finalment de manera virtual els pròxims 22 i 23 d’agost amb una proposta innovadora amb concerts i connexions en directe a través de les xarxes socials del festival.

La consellera de Cultura, Susana Labrador, ha assenyalat que arran de la pandèmia de la covid-19 “s’ha canviat la proposta presencial que inicialment s’havia decidit mantenir per una fórmula innovadora i, a la vegada, que no posi en risc la salut i que mantengui l’essència del festival i posi en valor la natura i l’entorn de l’illa”. La consellera de Cultura ha subratllat que aquesta decisió “s’ha pres davant la incertesa del moment actual ja que la majoria dels músics venien de fora de Formentera”.

La programació constarà de diverses ‘Connexions amb l’Illa’, transmetent en directe des de diferents enclavaments en plena natura de Formentera (cova, un far, un vaixell...) per escoltar-la i observar-la. Així mateix, alguns dels artistes previstos per a aquesta edició, com ara Federico Nathan, Valmuz, Pere Navarro i Yadira Ferrer presentaran els seus millors continguts audiovisuals en una sèrie de mini concerts en línia especials per al #FJF2020.

També hi haurà un espai per conèixer millor la tasca de Plastic Free Formentera, en matèria de recollida de microplàstics, així s’ha organitzat una recollida virtual i es convida als participants a recollir escombraries i/o microplàstics en els seus llocs d’origen i enviant-ne vídeos a través de les xarxes socials amb el hashtag #RecogidaFJF2020.

El seguiment del festival es podrà fer per les xarxes socials del festival:

Facebook: formenterajazzfestival
Instagram: formenterajazzfestival
Web: formenterajazzfestival.com
Hashtags: #FJF2020 #FormenteraJazz20 #FJF6


30 juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera